Puncte suplimentare pentru distribuirea de ceai cald, în Ploieşti. Vedeţi unde sunt amplasate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Ploieşti a suplimentat punctele în care cetăţenii pot primi ceai cald, în perioada cât durează codul de ger. În plus, funcţionează, în continuare, sistemul de distribuire a ceaiului de către echipajele Poliţiei Locale.

Începând cu data de 30 ianuarie 2012, Serviciului Public de Finanţe Locale oferă ploieştenilor ceai cald la Centrul Fiscal 1 şi Centrul Fiscal 3 din Bulevardul Independenţei, nr. 16, la Centru Fiscal din Şoseaua Vestului, nr.19 şi la casieria din str. Basarabi nr. 5.

De asemenea, cetăţenii care ajung în zona centrală pot primi ceai cald la sediul SC Servicii de Gospodărire Urbana Ploieşti SRL (fost ADPP), din str. Văleni nr. 32.

Totodată, SC Hale şi Piete a organizat puncte de distribuţie ceai cald în incinta Halelor Centrale, pe platoul Pieţei Centrale, la  Piaţa Nord, la Piaţa Aurora Vest, la Piaţa Mihai Bravu şi la Piaţa Sud.

Echipajele Poliţiei Locale Ploieşti continuă şi acţiunea de oferire de ceai şi supă caldă ploieştenilor aflaţi pe străzi sau în staţiile de autobuz. În weekend-ul trecut, politiştii locali au oferit 2.037 de pahare de ceai şi 185 de porţii de supă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite