Protestele bugetarilor fac victime. Secretara CAS Prahova a fost bătută de un contribuabil nemulţumit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paza sediului CAS Prahova a fost întărită după producerea incidentului
Paza sediului CAS Prahova a fost întărită după producerea incidentului

Secretara de la Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a fost bătută de un ploieştean nemulţumit că angajaţii instituţiei protestează în loc să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu. Femeia nu a participat la grevă.

Situaţie fără precedent în Prahova.O angajată model a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Prahova a fost bătută de un contribuabil nemulţumit că salariaţii instituţiei protestează în loc să-şi facă treaba.

Rozica Andrei nu a participat la greva spontană organizată de câţiva colegi de-ai săi, preferând să-şi continue munca la birou. Astăzi, la orele prânzului, aceasta a primit vizita neanunţată a unei pensionar pe caz de boală care a vrut să depună o reclamaţie împotriva medicului de familie.

Ion Stoica, de 53 de ani, era suparat foc că a fost pus să aştepte timp de aproape două ore, în faţa instituţiei până la încheierea protestului. Înfuriat că secretara nu-l poate ajuta pe loc în problema sa, şi că a fost pus să depună în scris sesizarea, bărbatul  a devenit agresiv. Întâi i-a adresat cuvinte urâte, apoi a sărit direct la bătaie. Secretara a primit un pumn în piept.

Mai multe amănunte despre incidentul de la CAS Prahova aflaţi, mâine, din "Adevărul" şi "Click".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite