Prostituatele din Ploieşti au datorii de peste un milion de lei la bugetul local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei prostituate din Ploieşti au datorii la bugetul local, din amenzi, care însumează peste 1 milion de lei. Este vorba despre sancţiuni contravenţionale aplicate de oamenii legii, neplătite de ani de zile.

Practicantele celei mai vechi meserii din lume nu pot fi trase la răspundere, însă, pentru neplata sancţiunilor contravenţionale primite de la poliţişti. „Ne este foarte greu să recuperăm aceste datorii şi asta pentru că, de exemplu, aceste femei nu au nici casă şi nici maşini sau alte bunuri pe numele lor", a  declarat Gabriel Hodorog, directorul Serviciului de Finanţe Locale Ploieşti.

Motiv pentru care, în prezent, cele trei femei care fac amor pe bani, racolându-şi clienţii la marginea şoselei, au deja întocmite dosarele de insolvabilitate, fiind declarate incapabile de a-şi achita datoriile băneşti.

Luminiţa, de 25 de ani, care se prostituează în zona Bulevardul Republicii, la ieşirea din Ploieşti spre Câmpina,este pe primul loc în topul rău-platnicilor, cu o datorie de peste 420.000 de lei.

Ea este urmată, la mică diferenţă, de Iulica, de 28 de ani, cu aproape 400.000 de lei, care "acţionează" în zona Ştrandului-Centura de Est şi de Nuţi, de 32 de ani, care are de achitat 314.000 de lei.

Pe lista  datornicilor către bugetul local se află şi doi navetişti care au adunat amenzi în valoare de 250.000 de lei pentru că au circulat cu trenul, fără bilet.

Adrian Iliescu, 29 de ani, muncitor în construcţii

image

"Trebuie luate de pe străzi şi băgate la închisoare, altfel nu putem scăpa de ele"

Nicolae Paraschivescu, 58 de ani, vânzător ziare

image

"Prostituatele trebuie să muncească în folosul comunităţii în contul acelor datorii"

Costin Stanciu, 42 de ani, patron de magazin

image

"Direcţia de Sănătate să le interzică să mai iasă pe stradă. Aşa nu mai primesc amenzi"

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite