Programul „Lapte, corn și măr“ este sistat în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
9 copii sunt internați încă la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești
9 copii sunt internați încă la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești

Produsele alimentare din programul guvernamental nu se mai distribuie în Prahova din cauza toxiinfecțiilor apărute săptămâna trecută la 66 de persoane din județ, dintre care 63 sunt copii. Analizele nu au fost finalizate.

În momentul de față, 9 elevi sunt încă internați în Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești.

Consiliul Județean Prahova a solicitat un punct de vedere al DSVSA și DSP Prahova în legătura cu reluarea distribuției de produse alimentare (lapte, corn, măr).

„Având în vedere documentele transmise de cele două instituții cu competențe în a controla, preveni  și sancționa agenții economici furnizori de alimente, Inspectoratul Școlar Județean Prahova a informat Consiliul Județean Prahova că, în momentul de fata, este întreruptă derularea programului. Reluarea programului se va face imediat ce rezultatele analizelor vor fi confirmate drept corespunzatoare. În acest context, ISJ Prahova a solicitat Consiliului Județean gțsirea unor soluții, după cum este precizat în contract, soluții care să fie însă agreate de DSVSA si  DSP, pentru ca programul  să fie reluat în cel mai scurt timp" se arată într-un comunicat al ISJ Prahova.

Analizele au fost trimise la Institutul Cantacuzino din București.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite