Primarul din Baba Ana: „Adrian Năstase a fost ca o umbră binefăcătoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda implicării în dosarele de corupţie, deputatul de Prahova Adrian Năstase este în continuare lăudat de primarii din comunele sărace aflate în colegiul său. Condamnarea sa dă peste cap planurile social-democraţilor prahoveni

Primarii prahoveni din zona de sud-est a judeţului deplâng condamnarea parlamentarului Adrian Năstase. Edilii spun că, din 2008, de când a candidat pe acest colegiu, Năstase le-a împărtăşit din experienţa acumulată ca premier şi ministru şi i-a ajutat cu sfaturi juridice, pentru întocmirea diverselor proiecte, ori le-a prezentat necazurile în faţa celorlalţi parlamentari.

„Adrian Năstase a fost ca o umbră binefăcătoare pentru noi în toţi aceşti ani. Am beneficiat din belşug de experienţa, priceperea şi sfaturile sale. Mă simt privilegiat faţă de alţi primari. El este foarte iubit în comunităţile locale din colegiul său, se bucură de prestigiu şi adoraţie“, ne-a spus Nicolai Bulete, primarul comunei Baba Ana, unul dintre cei mai vechi edili din Prahova.

Dă peste cap planurile PSD

Neoficial, în PSD Prahova se discuta posibilitatea ca Adrian Năstase să candideze, la alegerile parlamentare din toamna acestui an, tot pe colegiul din zona Mizil-Ciorani-Baba Ana. De asemenea, nu era exclusă nici varianta ca fostul premier să primească un colegiu pentru senatori, tot în această zonă. Oficialii PSD Prahova nu au vrut să comenteze condamnarea lui Adrian Năstase şi consecinţele pe care acest lucru le-ar putea avea în perspectiva campaniei parlamentare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite