Primărița suspendată din Prahova a cerut în instanță anularea deciziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Gonțea, primarul din comuna prahoveană Drajna
Violeta Gonțea, primarul din comuna prahoveană Drajna

Violeta Gonțea, primarul comunei Drajna, suspendată săptămâna trecută de prefectul Marius Sersea pentru incompatibilitate, a cerut în instanță anularea ordinului de suspendare.

Violeta Gonțea, primarul din comuna prahoveană Drajna, a fost suspendată din funcție, pe 25 iulie, de prefectul Marius Sersea, pentru incompatibilitate.

Situația de incompatibilitate ar fi intervenit în cazul primăriței alese pe 10 iunie din faptul că deținea și funcția de membru în Consiliul de Administrație al școlii din localitate, ca reprezentant al părinților. Violeta Gonțea deținea această funcție de dinainte de alegeri și era o activitate voluntară și neremunerată.

Citiți aici despre suspendarea primăriței din Drajna

Viceprimarul din Drajna, amendat pentru că a fost prins când făcea sex cu o prostituată

Violeta Gonțea a acționat în contencios administrativ decizia și a făcut și o cerere, depusă marți la Prefectură, prin care cere anularea ordinului prefectului pe motiv că este ilegal și abuziv.

Secretara primăriei, cea care a făcut sesizarea de incompatibilitate către Prefectură, are soțul angajat la o firmă a fostului primar Gavrilă, lucru care ar putea ridica suspiciuni", a declarat marți, într-o conferință de presă Mihai Apostolache, deputat pe Colegiul Valea Teleajenului, din care face parte și comuna Drajna.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite