Ploieşti: Lucrări de reabilitare, verificate de reprezentanţii Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Lucrări de reabilitare, verificate de reprezentanţii Primăriei
Ploieşti: Lucrări de reabilitare, verificate de reprezentanţii Primăriei

Primăria Ploieşti continuă seria recepţiilor lucrărilor de reabilitare a unor străzi din municipiu.

În după amiaza acestei zile, reprezentanţii municipalităţii au mers să verifice străzile Boldescu, Bratocea si Crevzot, unde au avut loc reparaţii capitale.

“Este vorba în special despre zone unde s-a introdus canalizare şi unde a fost necesară refacerea covorului asfaltic”, a precizat Cristian Barbu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Ploieşti.

Recepţii cu emoţii
Locuitorii au avut emoţii cu privire la felul în care s-a realizat reabilitarea străzilor. “Sunt tare curioasă să văd ce se întâmplă mai încolo, toamna, deşi ieri a turnat cu găleata şi am putut vedea cât de bine s-a lucrat. Că aşa toate par foarte frumoase, asfaltul văd că este bine pus, trotuarele arată impecabil. Sper să nu fie doar aşa de ochii lumii”, a spus Elena Dragomir, o ploieşteancă care locuieşte pe strada Bratocea, proaspăt reabilitată.

“Am ieri seară în poartă să văd ce se întâmplă. Curgeau apele pe marginea trotuarului. Am privit gurile de canalizare tocmai pentru a observa dacă suportă o aşa mare cantitate de apă pluvială. Îmi era teamă că o să ne trezim inundaţi. Am avut noroc”, a spus Marin Daniel, un pensionar care locuieşte pe una din străzile unde astăzi urmează să  aibă loc recepţia lucrărilor de infrastructură.

Tot astăzi a avut lor receptia unor lucrari de reparatii la un loc de joacă şi la o parcare, ambele situate în zona străzii Sergent Gheorghe Mateescu din Ploieşti.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite