Primăria Ploiești va renunța la contractul de asociere cu FC Petrolul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Bădescu, primarul Ploieștiului
Iulian Bădescu, primarul Ploieștiului

Neregulile financiare găsite de Curtea de Conturi în contract l-au determinat pe edilul Iulian Bădescu să ia în considerare renunțarea la asocierea cu petroliștii.

Aproape un milion de lei este prejudiciul găsit de Curtea de Conturi în contractul de asociere dintre Primărie și FC Petrolul. Urmarea este regândirea formulei de parteneriat dintre cele două entități, astfel încât toată lumea să fie pe profit.

Astfel, clubul va putea folosi, ca până acum, marca uneia dintre cele mai iubite echipe din țară, aflată în patrimoniul Primăriei.

Dar, pentru început, primăria va cere chirie pentru folosirea stadionului în care municipalitatea a investit aproape 17 milioane de euro. Este vorba despre cel mult 10.000 de euro pentru cele două meciuri jucate lunar, acasă de petroliști, în condițiile în care doar din bilete se adună la fiecare meci până la 30.000 de euro.

De asemenea, primăria nu va mai contribui la cheltuielile curente ale stadionului.

Cu toate acestea, din bugetul local vor fi plătite primele de obiectiv, clasarea pe locurile 1-5 sau 6-10, într-un cuantum care va fi aprobat de consilierii locali și care nu va fi mai mic de un million de euro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite