Ploieşti: Scandal la Primăria din Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Scandal la Primăria din Sinaia
Ploieşti: Scandal la Primăria din Sinaia

Primarul din Sinaia neagă neregulile constatate de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici la instituţia pe care o conduce.

Reacţii din partea  primarului din Sinaia după ce Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici  a anunţat că va sesiza Parchetul în cazul său, pentru fals în declaraţii, în urma unui control efectuat la instituţia pe care acesta o conduce.

Edilul sef - Vlad Oprea a declarat că situaţia constatată de ANFP nu coincide cu realitatea şi consideră că este vorba despre presiuni politice. Edilul şef a mai precizat că nu a fost vorba despre un concurs pentru ocuparea unor posturi, ci de un examen de promovare într-un grad superior a unor angajaţi proaspăt abolvenţi de facultate.

 Reamintim faptul că preşedintele ANFP, Andras Szakal, a declarat că, la Primăria Sinaia, inspectorii agenţiei pe care o conduce au constatat fals în declaraţii, în urma susţinerii unui concurs pentru ocuparea unor post, eveniment la care secretarul comisiei de evaluare era însuşi candidatul, iar preşedintele- nimeni altul decât primarul localităţii.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite