Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, este proprietarul a patru imobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A apărut topul topul preşedintilor de consilii judeţene după numărul imobilelor pe care aceştia le deţin. Locul 6 din lista întocmită de econtext.ro este ocupat de Mircea Cosma, şeful CJ Prahova.

În total, cei 41 de preşedinţi deţin 89 de imobile, dintre care cele mai multe sunt  apartamente şi case de locuit. Potrivit econtext.ro,  cei 41 au 38 de apartamente, 42 de case de locuit, 5 case de vacanţă şi 4 spaţii comerciale.Toate aceste clădiri au împreună o suprafaţă de aproape 2 hectare.

Pe primul loc, cu cele mai multe case, se află Alin Tise, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. El are şapte imobile (6 apartamente şi 1 casă de locuit), care au, împreuna, o suprafaţă de 580,94 de metri pătraţi. Daca luam drept criteriul suprafaţă, atunci pe primul loc se plaseaza Liviu Dragnea, preşedintele CJ Teleorman, cu 1607 de metri pătraţi.

Locul 6 din 41 este ocupat de Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, care deţine trei apartamente şi o casă de vacanţă. Cele patru imobile au o suprafaţă totală de 652 de metri pătraţi.

Vedeţi aici TOPUL complet al preşedinţilor de consilii judeţene după numărul imobilelor pe care le deţin

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite