Preşedintele PNL Prahova, acuzat cã-şi finanţeazã fratele urmãrit general

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia prahoveanã a readus în atenţia publicului lista infractorilor daţi în urmãrire generalã, printre care se aflã şi Remus Ion Roşca, fratele preşedintelui PNL Prahova, Mircea Roşca. Deşi politicianul neagã orice legãturã cu fratele dispãrut, surse neoficiale din anturajul sãu au dezvãluit cã, în realitate, i-ar „strecura" în mod frecvent bani

Fratele preşedintelui organizaţiei Prahova a Partidului Naţional Liberal este pe lista celor mai cãutaţi infractori din judeţ. Datã publicitãţii săptămâna trecută, lista cuprinde cinci nume, printre care şi cel al lui Remus Ion Roşca, din Comarnic, dat în urmãrire naţionalã şi internaţionalã pentru tentativã de omor. Potrivit informaţiilor transmise de IPJ Prahova, Remus-Ion se sustrage de la executarea unei pedepse de peste şapte ani de închisoare.

„Am rupt orice legãturã"

Dupã ce poza fratelui sãu mai mare a apãrut în presa locală, Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat cã a rupt orice legãturã cu fratele sãu. „Nu am vorbit cu el de doi ani. Nu mã priveşte în niciun fel aceastã situaţie. Singura informaţie pe care o am este cã el are un proces la Curtea Europeanã a Drepturilor Omului. Altceva nu ştiu, familia a pierdut orice legãturã cu el", a declarat, pentru cotidianul Telegrama, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Se ascunde în Austria?

Deşi politicianul neagã orice legãturã cu fratele dispãrut, surse din anturajul sãu au mai dezvãluit pentru aceeaşi publicaţie cã situaţia este alta decât cea descrisã în declaraţiile oficiale. Potrivit unor informaţii neconfirmate încã de autoritãţi, se pare cã Roşca ar fi ţinut legãtura cu fratele urmãrit general. Mai mult, spun aceleaşi persoane cu state vechi în PNL Prahova, Mircea Roşca ar fi continuat sã îi trimitã bani, prin diverse scheme financiare, rudei dispãrute.

Tot pe cale neoficialã, am mai aflat cã Remus-Ion Roşca, urmãrit internaţional pentru tentativã de omor, s-ar ascunde în Austria. Remus este nãscut pe 12 iulie 1970, la Sinaia, şi este cu patru ani mai mare decât actualul preşedinte al PNL Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite