Premii pentru ploieștenii care aduc deșeuri la „Marea Debarasare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Programul se desfășoară în perioada 24-28 septembrie. Foto Adevărul
Programul se desfășoară în perioada 24-28 septembrie. Foto Adevărul

Primaria municipiului Ploiesti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, și operatorul de salubritate ROSAL GRUP, organizează la nivel local colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) prin Campania „Marea Debarasare".

În perioada 24 -28 septembrie, Primăria Ploieşti, prin RASP, va continua acţiunea de colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) de la societăţile comerciale și de la populaţie.

Cetățenii sunt aşteptaţi cu aparatura electrică și electronică veche sau defectă, de care nu mai au nevoie, la următoarele puncte de colectare:

24 septembrie, Văleni - vizazi de SGU Ploieşti, în Piata Aurora și la Halele Centrale

25 septembrie, Bld. Bucuresti - Orient/Timken, Democrației - Casa de Cultura IL Caragiale, Zona BIG - Strada Veronice Micle

26 septembrie, Strada Găgeni - vizavi de Cramele Halewood, Complex Mare - Șoseaua Nordului, Stația 30 Cina - Andrei Mureșanu

27 septembrie, Str.M. Bravu - Chimiei, Colonia Teleajen, Strada Poștei - Gheorghe Doja

28 septembrie, Piata Malu Rosu - parcare, Cantacuzino - Ienachiță Văcărescu (Piata Păltiniş), Parc 9 Mai

Pentru echipamentele grele sau voluminoase pe care cetăţenii doresc să le încredinţeze centrului de colectare, aceştia sunt rugaţi să transmită solicitarea prin Dispeceratul Primăriei (telefon 0244-984 / tel verde 0 800 800 884), iar acestea vor fi preluate gratuit de către operatorul de salubritate prin comanda RASP Ploieşti.

Informaţii suplimentare despre cum pot programa debarasarea "de acasă" a echipamentelor grele/voluminoase, se pot solicita la numerele de telefon 0244-984 sau 0 800 800 884 gratuit în reţeaua RomTelecom.

Toţi deponenţii vor fi înscrişi la tombola „Scoate deşeurile din casă!" unde au posibilitatea de a intra în posesia unuia dintre premiile susţinute financiar de Asociaţia ROREC. Valoarea premiilor este de 2.500 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite