Prefectura Prahova are conducere nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a aprobat, în şedinţa de marţi, numirile noului prefect şi noului subprefect de Prahova. Autorităţile aşteaptă publicarea hotărârii în Monitorul Oficial

Prefectura Prahova urmează să aibă o nouă conducere, imediat ce hotărârea de Guvern adoptată marţi seară va fi publicată în Monitorul Oficial şi va deveni oficială. Liderii USL Prahova au confirmat că propunerile trimise din teritoriu au fost acceptate. Asta înseamnă că, în viitorul foarte apropiat, noul prefect de Prahova va fi Marius Sersea, fost director la Agenţia Judeţeană de Finanţe, propus de PNL. Noul subprefect al judeţului va fi Rodica Paraschiv, în prezent directoare la Direcţia Tehnică din cadrul Consiliului Judeţean Prahova.

Adrian Semcu, numit în funcţia de prefect de Prahova pe 18 aprilie, urmează să-şi încheie mandatul după mai puţin de o lună. Înainte de a venit la Prefectură, el a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Întâmplător, chiar miercuri este programată o şedinţă a CJ, în care urmează să fie aprobată, prin votul consilierilor, plecarea lui Semcu. Potrivit unor surse apropiate, acesta nu şi-a manifestat interesul de a reveni asupra demisiei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite