Prefectul de Prahova trimite prin poştă scrisori „otrăvite“ despre preşedintele Consiliului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scrisoarea prefectului a ajuns prin poştă la mai mulţi prahoveni (foto: Observatorul prahovean)
Scrisoarea prefectului a ajuns prin poştă la mai mulţi prahoveni (foto: Observatorul prahovean)

După ce a anunţat că va demisiona de la Prefectura Prahova pentru a candida la alegerile locale din vară, prefectul Adrian Dobre a expediat mai multe scrisori în care critică dur activitatea preşedintelui Consiliului Judeţean

Mai mulţi prahoveni au primit, în aceste zile, scrisori semnate de prefectul judeţului, Adrian Dobre, în care este criticat dur preşedintele CJ, Mircea Cosma, informează observatorulph.ro. În scrisoare, Dobre îi reproșează, printre altele, că nu a avut grijă de spitalele administrate, cel mai important dintre acestea fiind Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, şi că a trucat o licitație pentru o lucrare finanțată din fonduri europene, motiv pentru care din bugetul județului vor fi returnați 5,6 milioane de euro, potrivit sursei amintite.

Documentul a fost distribuit de factorii poștali odată cu pensiile și scrisorile oamenilor. Acest amănunt se poate dovedi extrem de interesant, în condiţiile în care Poşta Română este condusă de fostul consilier judeţean Daniel Neagoe, fost coleg cu Adrian Dobre în PDL Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite