Prahovenii sunt invitaţi la băi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii care au nevoie de tratamente balneoclimaterice pot opta, până la jumătatea lunii mai, între două programe propuse de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, informează Valea Prahovei Tv.

Este vorba despre programele "O săptămână de refacere" şi "Decada Balneară" care vă trimit în staţiunile Băile Herculane, Olăneşti, Tuşnad, Călimăneşti-Căciulata sau Măneasa, locuri renumite pentru apele minerale cu calităţi deosebite.

Potrivit Valea Prahovei Tv, pachetele au costuri modice şi presupun atât tratament de specialitate, cât şi cazare şi masă la un hotel de două sau trei stele.

Programul "O săptămână de refacere" cuprinde doar şase nopţi de cazare, iar staţiunile sunt asemănătoare celor din decada balneară. Doritorii trebuie să aibă la ei talonul de pensie sau adeverinţa de plată la zi a contribuţiilor pentru asigurările medicale şi trimitere de la medicul de familie sau de la specialist. Şi ca orice ofertă bună şi aceasta este valabilă în limita locurilor disponibile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite