Prahovenii pot face donaţii pentru sinistraţii din Japonia prin Crucea Roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii care vor să-i ajute pe sinistraţii din Japonia pot face donaţii prin intermediul Crucii Roşii Române, care, pentru a susţine operaţiunile de ajutorare imediată a victimelor acestui dezastru, a lansat Apelul umanitar de Urgenţă intitulat "Ajutor pentru Japonia".

Campania constă în colectarea de fonduri online şi direct, în conturile deschise special, dar şi prin punerea la dispozitia populaţiei a unui serviciu de restabilire a legăturilor de familie cu rudele aflate în Japonia, informează Ziarul Prahova.

Sumele colectate vor fi utilizate de către Crucea Roşie Japoneză pentru susţinerea ajutorului de prima necesitate şi se vor concentra pe adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile şi a facilităţilor sanitare, precum şi oferirea de asistenţă medicală şi suport psihologic populaţiei afectate.

Astfel, toti cei care vor sa sprijine acest apel umanitar - companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale - pot dona sume de bani în conturile Crucii Roşii Române deschise la BRD - Agenţia Piaţa Română Bucureşti: RO02BRDE410SV61136934100 LEI si RO33BRDE410SV06871604100 EURO.

De asemenea, pentru donaţii online, şi pentru serviciul de restabilire a legăturilor de familie, se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite