Prahoveanca Laura Voicu prezintă ştiri cu sex-appeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prezenţă sexy la pupitrul ştirilor sportive, Laura Voicu este, în viaţa de zi cu zi, o persoană modestă şi mult mai profundă decât o arată apariţiile TV.

Lucrează în televiziune din 2004, acum doar part-time, pe lângă jobul obişnuit la o bancă din Ploieşti, ca ofiţer de credite. Îşi doreşte de mică să lucreze în jurnalism, dar a crezut că şansele de a intra în această lume sunt destul de mici, aşa că a urmat o facultate tehnică, mai întâi la Iaşi, apoi la UPG Ploieşti. „Abia în 2004, la îndemnul unei prietene care văzuse un anunţ pentru relansarea unei televiziuni locale, Alpha Tv, m-am dus la un casting. Am vrut să plec, erau peste 200 de persoane şi mă gândeam că nu am nici o şansă. Dar am trecut de trei preselecţii şi am fost remarcată de regretatul Gabi Dobre", îşi aminteşte Laura Voicu de începuturile aventurii în televiziune.

Deşi trebuia să prezinte meteo, după o perioadă de training de trei săptămâni, a intrat în emisie direct la pupitrul ştirilor. „Stăteam de dimineaţa până noaptea târziu să învăţ, dar nu resimţeam nici un efort. A fost o experienţă extraordinară", spune Laura.

A fost reporter, realizator al unei emisiuni de reportaje sociale şi al unei uneia cu profil auto până în 2008, când a abandonat temporar televiziunea. „Am simţit nevoia să fac şi altceva, am depus un CV pentru un post într-o bancă şi m-am angajat ca ofiţer de credite. Acesta este şi jobul meu full-time", povesteşte Laura.

Principii de viaţă

În 2009, un fost coleg i-a spus despre faptul că se caută o prezentatoare pentru ştirile sportive de la Prahova Tv. „Chiar dacă apariţiile mele sunt uneori mai decoltate nu înseamnă că reprezint doar o imagine sexy. Îmi place să-mi pun în valoare atuu-rile, să fiu admirată, aşa cum îi place oricărei femei, iar mulţi sunt surprinşi, din prejudecată, să vadă că am ce spune, că gândesc foarte bine şi am opinii,  că nu sunt doar un cititor de prompter", spune Laura Voicu.

Dincolo de imaginea publică, Laura este o persoană profundă, cu valori puternice. „Viaţa ne supune la multe încercări, trebuie doar să ai puterea şi inteligenţa să le depăşeşti. Am trecut şi eu prin momente mai delicate în viaţă, unul dintre ele recent, dar am întâlnit o persoană minunată, care m-a ajutat să trec mai uşor peste tot, mi-a schimbat modul de a gândi şi viziunea asupra vieţtii. De asemenea, am avut-o mereu alături pe mama mea, un om deosebit, care mă iubeşte necondiţionat. Nu am regrete în legătură cu nimic, dacă aş lua-o de la capăt, aş face exact aceleaşi lucruri. Am învăţat să îmi asum greşelile şi deciziile proaste luate la un moment dat", sunt câteva dintre principiile de viaţă ale Laurei Voicu.

Eşti superstiţioasă?

L.V: Nu mai sunt pentru că, de exemplu, data de 7, despre care eu credeam că este cea mai fericită zi din viaţa mea, a devenit, la un moment dat, cea mai tristă. Nu cred în puterea destinului, cred doar în Dumnezeu. Consider că ne putem schimba soarta, dacă vrem şi dacă avem anumite valori morale şi principii.

Cum va fi viitorul?

L.V: Nu ştiu dacă voi continua cu televiziunea sau cu jobul din bancă. Îmi plac provocările, aşa că orice este posibil şi ori de câte ori mi-am propus ceva, mi-a ieşit. Deocamdată, le pot face pe amândouă şi cred că ştirile sportive, dintre toate genurile de formate prezentate, mă reprezintă cel mai bine.

Ce-i place

Îi place să călătorească şi încearcă să-şi facă fiecare vacanţă într-un alt loc. Practică tenisul de câte ori are ocazia şi îi place să facă sport pentru întreţinere, acasă, în general în weekend.

Ce nu-i place

„Nu-mi place să fiu minţită şi spre nenorocul celor care încearcă acest lucru, mă prind foarte repede. Am o intuiţie foarte bună, nu a dat greş niciodată", spune Laura.

Profil

Născută. 14 martie 1981, Plopeni

Familie. Căsătorită

Studii. Facultatea de Drept/ Cursuri Investement Management Millennium Bank

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite