Prahovean prins în flagrant în timp ce lua un credit cu acte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul
Foto Adevărul

Un bărbat din comuna Bărcăneşti a fost prins în flagrant în timp ce contracta un credit bancar cu documente false

Ş. Cătălin, în vârstă de 36 ani, domiciliat în comuna Bărcăneşti, a fost depistat în flagrant de poliţiştii Secţiei 2 Ploieşti în momentul în care se afla la o unitate bancară şi semna un contract de împrumut folosindu-se de o carte de identitate şi de alte înscrisuri oficiale false.

Pe 13 august, suspectul s-a prezentat la unitatea bancară şi a solicitat eliberarea unui card de credit cu limita maximă admisă de către bancă.          Pentru susţinerea cererii, a prezentat o fişă fiscală contrafăcută pe un alt nume, precum şi o adeverinţă de salariat întocmită şi semnată de el, în fals.

Solicitarea de credit a fost efectuată pe numele înscris în documentele prezentate, el legitimându-se cu o carte de identitate care prezenta fotografia sa, dar datele de stare civilă ale altei persoane.

Pe 22 august suspectul s-a prezentat la bancă, şi a fost prins de poliţişti după ce a semnat solictarea pentru acordarea împrumutului de 6.300 lei.

I-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de înşelăciune, fals privind identitatea, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale și riscă arestul preventiv.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite