Traficul pe DN1, la Cheia, închis din cauza pericolului de avalanşă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zăpada şi viscolul îşi fac din nou de cap, în Prahova. Ninsorile căzute în tot cursul zilei de joi, dar şi în noaptea de vineri au deteminat închiderea mai multor drumuri.

ORA 20.52

Traficul pe DN1, de la Cheia până la limita cu judeţul Braşov, a fost închis din cauza pericolului de avalanşă. A fost închis total şi DN 1 D, de la Albeşti până la limita cu Ialomiţa.

ORA 18.30

Pe DN 71, Sinaia - Târgovişte şi pe DN1 A, s-a instituit restricţie de tonaj din cauza stării meteo. Astfel, autovehiculele mai mari de 7,5 tone nu mai au acces pe aceste drumuri.

ORA 16.10

S-a închis şi DJ 100 B, care face legătura între localitatea Fulga şi DN1 D.

ORA 13.30

Circulaţia auto cu masa mai mare de 7,5 tone este interzisă pe DN1 A, Blejoi - Văleni şi de la Văleni către Buzău şi Braşov. Poliţiştii recomandă ca rute ocolitoare pe DN1 către Braşov şi pe DN 1B către Buzău.

ORA 12.41

DN1 D, Urziceni - Ciorani, este blocat pe raza judeţului Ialomiţa, iar în Prahova, pe tronsonul Albeşti - Ciorani, accesul este permis numai riveranilor.

ORA 9.15

La ora 9.00, mai multe drumuri din Prahova au fost închise pentru intervenţia utilajelor. Este Vorba despre Mizil – Amaru, Mizil – Gulga, Fulga – Sălciile, Sălciile – Boldeşti Grădiştea. Pe drumurile din Prahova nu sunt maşini sau persoane blocate în trafic.

UPDATE Drumurile din Iaşi, acoperite de zăpadă. Vezi cum se circulă în oraş şi judeţ FOTOGALERIE

ORA 8.15

Vineri dimineaţă, autorităţile au decis închiderea drumurilor judeţene DJ 102 D, Baba Ana - Boldeşti Grădiştea şi DJ 100 C, Fulga - Sălciile.

Rămâneţi pe ploiesti.adevarul.ro pentru a fi la curent cu starea drumurilor naţionale şi judeţene din Prahova.

Recomandări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor extrem de scăzute este posibil să se formeze polei, în sudul şi sud-estul ţării.

În aceste condiţii şoferii sunt sfătuiţi să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere.

Reamintim, de asemenea, obligaţia conducătorilor de vehicule de a circula cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h, în localităţi, sau 50 km/h în afara localităţilor când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite