Ploieşti: Sişu, urmărit penal pentru trafic de droguri în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Sişu, urmărit penal pentru trafic de droguri în Prahova
Ploieşti: Sişu, urmărit penal pentru trafic de droguri în Prahova

Artistul făcea parte dintr-o reţea anihilată de poliţiştii şi procurorii ploieşteni. În prezent, este cercetat în stare de libertate, cu obligativitatea de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

 Cunoscutul solist de hip-hop Sişu,component al trupei "La familia“ pe numele său Tudor Sişu (32 ani), din Bucureşti, a intrat în atenţia oamenilor legii pentru trafic şi consum ilicit de droguri, respectiv cannabis şi haşiş. Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Ploieşti, împreună cu procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Ploieşti au stabilit că acesta făcea parte dintr-un grup infracţional în care avea legături strânse cu alte două persoane, în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, şi acţiona în Bucureşti şi localităţi din judeţul Prahova. Indivizii de aprovizionau în Capitală.
 
Complicii au picat primii
La jumătatea acestei luni, poliţiştii au organizat o acţiune în Ploieşti, în timpul căreia au fost prinşi în flagrant cei doi complici ai solistului, care aveau asupra lor cannabis în vederea comercializării. Împotriva acestora, Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Oamenii legii au extins cercetările şi l-au depistat şi pe Tudor Sişu, în municipiul Câmpina. Acesta nu avea droguri asupra sa, dar probele anchetatorilor au condus spre implicarea sa în activităţile ilegale.
Împotriva sa s-a dispus începerea urmăririi penale, dar magistraţii nu au dispus arestarea preventivă, ci l-au obligat să nu părărească localitatea de domiciliu.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor membrilor reţelei şi a consumatorilor care s-au aprovizionat cu droguri de la aceştia.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite