Ploieşti: Hoţ împuşcat în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Hoţ împuşcat în Prahova
Ploieşti: Hoţ împuşcat în Prahova

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost împuşcat de poliţişti în timp ce încerca să fugă de la locul faptei. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi starea sa de sănătate este stabilă.

Marin Nicolae, în vârstă de 27 de ani, a fost împuşcat în spate, de şeful Postului de Poliţie Olari, din judeţul Prahova, după ce a fost prins la furat. Azi-dimineaţă, în jurul orelor 03.00, împreună cu alte persoane, tânărul a tăiat 75 de metri de cablu telefonic, la limita cu comuna Râfov, dar nu au mai apucat să salte prada.

La apariţia poliţiştilor, grupul a încercat să scape fugind cu o autoutilitară. Maşina nu a oprit la semnalul şi somaţiile oamenilor legii şi, drept urmare, au fost executate trei focuri de armă în direcţia acesteia. Un glonţ l-a nimerit pe Marin Nicolae, care a ajuns la Spitalul de Urgenţă Ploieşti. Pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi starea sa de sănătate este stabilă.

Poliţiştii au continuat verificările şi, ulterior, i-au identificat şi pe ceilalţi ocupanţi ai autoutilitarei, care, în prezent, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite