Ploieşti: Cinthya Enache a câştigat Miss Prahova 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sponsorii au oferit premii în tratamente stomatologice, cine romantice şi şedinţe la saloane de înfrumuseţare.

Un club din zona de Sud a Ploieştiului a găzduit vineri seară concursul de frumuseţe “Miss Prahova 2009“. Timp de mai bine de trei ore, au luptat pentru titlul de cea mai frumoasă fată 11 tinere din judeţ, alese în urma unei preselecţii la care însă nu s-a făcut prea multă publicitate, din cauza bugetului restrâns, după cum au susţinut chiar organizatorii.

Concurentele cu dimensiuni apropiate de cele ale top modelelor cu renume au trebuit să treacă trei probe pentru a ajunge în finală. De departe cel mai aplaudat a fost momentul defilării pe scenă şi printre mesele la care se aflau invitaţii a pretendentelor la titlul de miss îmbrăcate în costume de baie. Concurentele au fost remarcate şi pentru rochiile de seară pe care le-au prezentat publicului, unele dintre ţinute fiind creaţii proprii.

Evenimentul a fost prezentat de actorul George Frâncu – şeful Secţiei Păpuşi din cadrul Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti. Acesta le-a adresat tinerelor participante câteva întrebări ale căror răspunsuri au ajutat juriul să facă o mai bună departajare între concurente. Membrii juriului au ţinut seama şi de mişcarea scenică a tinerelor.

Premii în sedinţe de înfrumuseţare
Titlul de Miss Prahova 2009 a revenit Cinthyei Enache, studentă a Universităţii de Petrol Gaze din Ploieşti. “Îmi doream foarte mult să câştig, mă bucur că am reuşit. Am primit din partea sponsorilor o cină romantică la un restaurant bun din municipiu, şedinţe la un salon de înfrumuseţare, şi cred că şi un tratament stomatologic. Am participat nu pentru ce am primit ci pentru încrederea de sine”, a spus cea mai frumoasă prahoveancă.

Cei mai emoţionaţi de prestaţia tinerelor au fost părinţii acestora, dar şi prietenii veniţi să le susţină.  “Consider că a fost un eveniment destul de bine organizat şi corect. Toate participantele sunt frumoase. Fiica mea a mai participat şi la concursuri de miss la care nu frumuseţea a contat şi inteligenţa ci sponsorii unora dintre fete”, a spus cu zâmbetul de buze Panseluţa Enache, mama câştigătoarei titlului de “Miss Prahova 2009”.

Profilul celei mai frumoase prahovence
Cinthia Enache, câştigătoarea titlului de Miss Prahova 2009 are 21 de ani şi este din Ploieşti. Are 1,75 metri înălţime şi 52 de kilograme. Tânăra urmează cursurile  Facultăţii de Litere şi Ştiinţe şi îşi doreşte cel mai mult să devină o femeie independentă. Spune că îi place să călătorească şi să cunoască persoane noi şi interesante. A participat la zeci de concursuri de frumuseţe şi a câştigat  titlul de “Miss Presă” şi de “Miss Laguna”. Îi place dansul oriental şi, în copilărie, a practicat gimnastica ritmică de performanţă. În timpul liber citeşte romane de dragoste şi iese în oraş cu prietenii.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite