Pompierii prahoveni s-au luptat cu focul în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi prahoveni au solicitat serviciile reprezentanţiilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova pentru a stinge incediile izbucnite pe proprietăţile lor.

Sâmbătă la prânz, în satul Mislea din comuna Scorţeni a izbucnit un incendiu la o anexă gospodărească a casei unui localnic.

Anexa, dar şi 1.000 de kilograme de furaje şi podul din lemn al acesteia au ars complet.

Pompierii au reuşit să salveze bunuri în valoare de 60.000 de lei, însă pagubele produse de acest incediu se ridică la 1.500 de lei.

Potrivit reprezentanţilor  ISU Prahova se pare că focul a fost provocat de o ţigară aruncată la întâmplare.

Incediu şi în Ploieşti

Sâmbătă seara, pompierii au fost solicitaţi să stingă un incediu de deşeuri menajere, pe strada Apelor din Ploieşti. În foc au ars aproximativ 400 de kilograme de deşeuri de hârtie, plastic şi gunoi menajer.

La Băicoi, echipalele ISU Prahova au intervenit pentru a stinge un incediu izbucnit la vegetaţie, în care au ars aproximativ 2.000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, de pe un teren aparţinând Consiliului Local.

Tot vegetaţie a ars şi în comuna Măneşti, duminică seara, când echipajele de pompieri au fost nevoite să  intervină cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Focul a mistuit 450 de metri pătraţi de vegetaţie uscată  de pe un teren aparţinând Consiului Local.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite