Pompierii prahoveni au avut, ieri, o zi “de foc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sirelele autospecialelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au "urlat", ieri, pe drumurile judeţului. Pompierii s-au luptat cu incendii de vegetaţie, să salveze un câine comunitar căzut într-o gaură de canal, şi să stingă flăcările ce au cuprins un apartament şi un automobil.  

În comuna Gorgota, sat Potigrafu - DN1, două echipaje de pompieri au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Opel Omega,  a cărui cauză a fost un scurtcircuit electric. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 10.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 500 lei.

În Ploieşti, pe strada Bulevardul Petrolului, echipajele de pompieri au intervenit pentru localizarea şi lichidarea a două incendii, unul în Ploieşti şi altul în localitatea Târgorul Vechi, care au distrus peste 5500 de mp de vegetaţie uscată.

Tot în Ploieşti, pe strada B.P Haşdeu, pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, din cauza unui scurtcircuit electric. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 400.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 50.000 lei.Nu s-au înregistrat victime. 

În localitatea Boldeşti Scăieni pompierii au salvat un câine căzut într-un canal stradal cu adâncimea de aproximativ 3 metri.                

Echipajele SMURD au intervenit în şapte cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.             

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite