Poliţiştii l-au prins pe fugarul, dat în urmărire generală, care s-a dat drept poliţist UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luigi Vasi se deplasa cu greutate din cauza rănii provocate de glonţ
Luigi Vasi se deplasa cu greutate din cauza rănii provocate de glonţ

Luigi Nicolae Vasi este condamnat  şi se sustrăgea pedepsei cu închisoarea pentru comiterea  infracţiunilor de de înşelăciune, furt, fals de identitate şi uzurpare de calităţi oficiale. Acesta a fost prins în localitatea Otopeni, în vila unui prieten.

ORA 17.00

Acesta a fost depistat şi prins într-un cartier rezidenţial din oraşul Otopeni, vineri, în jurul orei 13.45. La acţiune au colaborat poliţiştii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - I.G.P.R., împreună cu luptători S.I.A.S., poliţişti din cadrul I.P.J. Ilfov- Compartimentul urmăriri şi poliţişti ai Poliţiei oraşului Otopeni, în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Prahova şi  beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

ORA 16.00

În noaptea de miercuri, politiştii prahoveni au tras mai multe focuri de armă, în zona comunei Bărcanesti, pe DN 1, după un bărbat, în vârstă de 42 de ani, dat în urmărire generală. Individul  a refuzat să oprească la un control în trafic  şi a fugit cu maşina pe un câmp din apropiere.

Numele infractorului  este Luigi Nicolae Vasi. El are trei condamnări definitive, fiind urmărit general pentru uzurpare de calităţi oficială şi înşelăciune, furt, cea mai mare condamnare fiind de opt ani.

În noiembrie 2002, politiştii din cadrul Biroului Urmăriri al Sectorului 6 si din Serviciul Urmăriri din I.G.P. au reuşit să-l prindă pe Vasi Luigi-Nicolae, urmărit general de I.P.J. Dîmboviţa, despre care deţineau date că este înarmat şi poate riposta cu foc asupra poliţiştilor care încearcau reţinerea acestuia, cum de asltfel s-a petrecut în anul 1995 pe raza municipiului Galaţi, când individul a fost arestat pentru comiterea unor infracţiuni de înşelăciune prin atribuirea calităţii de poliţist.

„Individul a fost descoperit în Otopeni. El se ascundea în locuinţa unui prieten dintr-un cartier rezidenţial. Nu a putut da o explicaţie pentru faptul de a fi fugit de poliţişti. Prezintă o plagă prin împuşcare în zona abdominală care provine din seara în care a forţat barajul poliţiştilor“, a declarat inspectorul Daniel Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Luigi Nicolae Vasi este din Câmpina. Individul este căsătorit şi are un copil. După ce a fost audiat de poliţişti la sediul IJP Prahova, individul a fost dus la penintenciarul Jilava, unde poate primi şi îngrijiri medicale.

Vom reveni cu amanunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite