Poliţiştii prahoveni, verificaţi „la sânge“ de Corpul de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Activitatea poliţiştilor de la IJP Prahova este verificată zilele acestea de către o comisie a Corpului de Control al Ministerului Administrației şi Internelor.

Zilele acestea a fost agitaţie mare la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. Potrivit observatorulph, a început o amplă verificare a activităţii polițiştilor efectuată de o comisie din Corpul de Control al Ministerului Administrației și Internelor. Corpul de Control va sta aproape trei săptămâni la IJP Prahova. Se vorbeşte foarte mult şi de şeful instituţiei, comisarul şef Bogdan Despescu.

Părerile polițiștilor sunt împărţite: unii spun că Despescu va avansa la București ceilalți afirmă că i se vor confirma calitățile de manager ceea ce-l va recomanda pentru scaunul de inspector șef al IJP Prahova. Vă reamintim că Bogdan Despescu asigură interimatul la comanda Poliției, mandatul de șase luni urmând să expire în câteva zile. Cu ocazia controlului se va lămuri și situația Serviciului de Investigare al Fraudelor unde scaunul de șef a fost păstrat liber, cel mai probabil pentru Gheorghe Parepa, adjunctul inspectorului șef, mai informează observatorulph.ro. Potrivit aceleiaşi surse, cei din Corpul de Control au găsit deja, din prima zi, nereguli în mai multe dosare penale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite