Ploieşti: Poliţiştii prahoveni îşi exclud câţiva şefi din sindicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Poliţiştii prahoveni îşi exclud câţiva şefi din sindicat
Ploieşti: Poliţiştii prahoveni îşi exclud câţiva şefi din sindicat

Poliţiştii prahoveni sunt decişi să elimine din sindicat şefii de servicii care nu au vrut să semneze rapoartele de liber pentru participanţii la miting.

"Anumiţi şefi de servicii din cadrul IPJ Prahova au înţeles să nu semneze rapoartele de liber pentru participare la miting, nu au înţeles să ne dea concursul, cu toate că ne-au încurajat, că şi drepturile lor vor fi diminuate în mod substanţial. E tipic românesc, dau pe la spate..., au altă faţă când e vorba de semnat. Cu toate că unii sunt membri, vom renunţa la această calitate a lor, îi vom da afară din sindicat, oameni de genul ăsta nu ne trebuie în sindicat. Deocamdată sunt reţinut în a da nume, pentru că eu cred că e momentul să fiu reţinut”, a declarat liderul pe Prahova al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, agent şef Florian Ioniţă.

În timpul protestului, programul de lucru cu publicul a fost normal la ghişeele din cadrul IPJ Prahova. În ceea ce priveşte nemulţumirile oamenilor legii, „în primul rând e problema plăţii orelor suplimentare. Nu se acordă nici măcar timpul liber aferent orelor muncite peste program. Pleci acasă şi în câteva ore te cheamă înapoi la serviciu. În al doilea rând, dotarea, deoarece este inadmisibil ca în ziua de salariu să mergi la magazin să-ţi cumperi pixuri, hârtie de scris şi cartuş pentru imprimantă”, a declarat agent şef principal Ion Petre, din cadrul Secţiei nr. 3 Ploieşti.

Pentru ziua de astăzi, sindicaliştii prahoveni au renunţat la protestul pe plan local şi au luat calea Bucureştiului, alăturându-se colegilor veniţi din toată ţara.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite