Poliţişti cercetaţi pentru c-au stat cu mâinile-n sân la agresiunea unei jurnaliste din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puşarică a fost lezat de faptul că echipa de ştiri filma în piaţa de brazi
Puşarică a fost lezat de faptul că echipa de ştiri filma în piaţa de brazi

Poliţia Locală Ploieşti şi Poliţia Municipală au demarat anchete interne în urma incidentelor petrecute luni, în Ploieşti, în zona Halelor Centrale, când o jurnalistă a fost agresată de un comerciant. „Oamenii legii“ sunt acuzaţi c-au stat cu mâinile în sân

După ce un comerciant din Piaţa Decebal a atacat, luni, o reporteriţă de la Antena 1 Ploieşti care făcea o ştire în zonă, poliţiştii au demarat anchete interne. Mai mulţi agenţi sunt cerecetaţi administrativ, cu suspiciunea că nu au intervenit corespunzătpr. Mai simplu spus, oamenii legii sunt acuzaţi că au stat degeaba cât timp Constantin Baca, zis Puşarică, a atacat echipa de la ştirile Antena 1.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a demarat o anchetă internă, în dosar fiind implicaţi agenţii care au ajuns în zonă luni. De asemenea, un agent al Poliţiei Locale Ploieşti este în aceeaşi situaţie. „Cazul a fost preluat de comisia de disciplină, care va analiza, potrivit competenţelor legale, dacă agentul a acţionat corespunzător. Comisia va stabili şi eventualele sancţiuni disciplinare“, ne-a declarat Lavinia Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale. Este vorba despre agentul care a ajuns primul la faţa locului şi care, potrivit martorilor, s-a temut să intervină pentru a-l tempera pe comerciantul nervos. Agentul riscă diminuarea salariului până la trei luni sau chiar demitarea. Puşarică este cercetat în stare de libertate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite