Ploieşti: Poliţiştii prahoveni cer explicaţii primarului Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Poliţiştii prahoveni cer explicaţii primarului Ploieştiului
Ploieşti: Poliţiştii prahoveni cer explicaţii primarului Ploieştiului

Înainte de a face promisa plângere penală, au înaintat o adresă Primăriei.

Poliţiştii înscrişi în Biroul Teritorial Prahova din cadrul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) nu au participat, ieri, la protestele organizate la Bucureşti de colegii lor din „Pro Lex”, dar au continuat „meciul” cu instituţia primarului municipiului Ploieşti.

„Pentru că nu am primit dreptul de a protesta aşa cum ne-am dorit, ne-am exprimat intenţia de a face o plângere penală, dar, deocamdată, am înaintat o adresă Primăriei Ploieşti, prin care am solicitat să ni se explice de ce am primit răspunsul respectiv”, a declarat preşedintele Biroului Teritorial Prahova din cadrul SNPPC, Florian Ioniţă.

Aprobare parţială
Poliţiştii prahoveni au depus o cerere pentru autorizarea pichetării sediului IPJ Prahova cu 50 de sindicalişti şi autorizarea desfăşurării unor mitinguri de protest în faţa Palatului Administrativ din Ploieşti, cu 500 de persoane, în perioada 17-21 august. Însă, au primit dreptul doar pentru a protesta în faţa Palatului Administrativ, între orele 10.00-12.00, cu 220 de sindicalişti, în zilele de 20 şi 21 august. În urma răspunsului deciseseră, joia trecută, să facă plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva primarului Ploieştiului.

Cât despre viitoarele proteste, „în perioada 17-19 august vom merge la Bucureşti să ne alăturăm colegilor, apoi vom acţiona acasă, două zile”, a declarat Florian Ioniţă.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite