Ploieşti: Sens giratoriu la intrarea pe Centura de Vest a Ploieştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările vor dura trei zile şi sunt parte integrantă a reabilitării DN1.

Antreprenorul care execută modernizarea Centurii de Vest a Ploieştiului a demarat, ieri, lucrările de amenajarea a unui sens giratoriu în localitatea Bărcăneşti, într-un punct de intrare atât pe respectivul tronson din DN1, cât şi pe şoseaua de aproximativ trei kilometri lungime  ce duce spre municipiu.

Posibilităţile de deplasare în trafic rămân neschimbate, în timpul celor trei zile, cât estimează constructorii că vor dura lucrările, neexistând restricţii de virare într-o direcţie sau alta, în plus, faţă de zilele trecute.

Semnalizare nouă
„Intersecţia din dreptul benzinăriei, la intrarea pe Centura de Vest dinspre Bucureşti, va fi sub forma unui sens giratoriu. Ceea ce facem noi acolo este o reglementare a traficului de aşa manieră încât să permitem efectuarea lucrărilor, asigurăm, practic, fluenţă în trafic. Cu siguranţă se va lucra şi pe timp de noapte. Am aranjat semnalizarea rutieră astfel încât să corespundă tuturor normelor în vigoare”, a declarat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Prahova, comisarul Costin Tătuc.

În cursul zilei de ieri au fost executate marcaje vopsite şi s-a turnat un strat de ciment peste zona haşurată care despărţea sensurile de mers. Deoarece în sectorul respectiv există momente când se circulă îngreunat, din cauza prezenţei utilajelor grele şi a echipelor de muncitori, „conducătorii auto sunt sfătuiţi să dea dovadă de răbdare la circulatul în coloană şi să respecte semnificaţia marcajelor rutiere şi semnalele agenţilor de circulaţie”, a declarat comisarul Costin Tătuc.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite