Ploieştiul s-a transformat într-un imens şantier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20 de străzi sunt în reparaţii, iar în unele cazuri s-au ivit situaţii imposibile: rutele ocolitoare ale unor artere cu lucrări sunt, la rândul lor, şi simultan, reparate şi asfaltate.  

După ce, toată vara, nu s-a lucrat mai nimic în Ploieşti, de pe 6 septembrie, oraşul a devenit, brusc, un şantier imens presărat de muncitori şi utilaje. La mijloc au fost prinşi, deopotrivă, pietonii şi şoferii, afectaţi în egală măsură de desfiinţarea temporară a unor staţii RATP sau de circulaţia infernală din ultimele zile de pe străzile Ploieştiului.

Astfel, strada Găgeni, folosită de obicei ca rută ocolitoare din centru spre nordul oraşului, a intrat în reparaţii la numai o zi după ce au demarat lucrări similare pe Bulevardul Republicii şi sensul giratoriu din Piaţa Mihai Viteazul. Pe tronsoane mai mici de drum, cum a fost strada Spitalului, Tache Ionescu - Logofăt Tăutu sau Lobacevschi - Vlad Ţepeş, circulaţia a fost închisă complet, timp de câteva ore. Debusolaţi, şoferii au fost prinşi în coloane care se deplasau pe un singur fir de mers pe mai toate străzile importante, laolaltă cu mijloacele de transport în comun.

Cel mai devreme 20 septembrie

"Pentru zona sensului giratoriu de la Piaţa Mihai Viteazul, constructorul, firma Star T&D SRL, a promis că reparaţiilor vor fi gata până pe 20 septembrie, iar pentru restul lucrărilor importante execuţia este de aproximativ 20 de zile din momentul demarării. Sperăm să se termine mai repede ca să deblocăm traficul din oraş", ne-a declarat Mihail Badea, directorul Direcţiei Tehnic, Investiţii din cadrul Primăriei Ploieşti. Prin urmare, ploieştenii mai au de îndurat câteva zile de haos, în planurile foarte apropiate de reparaţii urmând să intre şi alte artere importante din oraş.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite