Ploieştiul are un finalist la „Mamaia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Radu va participa la festival cu piesa „Ard de dor", interpretată de prahoveanca Denisa Anghelache şi va concuracu Horia Moculescu.

La nici 31 de ani, Alin Radu nu este la prima performanţă de acest gen. A compus pentru Nico piesa „Fight for life", care a fost în primele 12 selectate pentru concursul Eurovision România din 2008.

Inginer de sunet la o televiune locală, este absolvent al Conservatorului din Bucureşti şi un compozitor apreciat în Ploieşti.

„Am început colaborarea cu tatăl Andreei Bălan şi am zis să încercăm să concurăm la secţiunea creaţie cu o piesă interpretată de Denisa Anghelache (o tânără din Plopeni, care face parte din trupa Honey - n.r.). Am primit săptămâna aceasta rezultatul şi am fost foarte surprins să văd că sunt primul pe lista finaliştilor", ne-a spus foarte fericit Alin.

Festivalul Mamaia 2010 se va desfăşura în perioada 23-29 august, concursul fiind, în timp, o rampă de lansare pentru compozitori şi cântăreţi. Până atunci, însă, mai sunt multe de pregătit.

„Mai sunt multe repetiţii de făcut şi o promovare pe posturile de radio, dar am primit încurajări din partea tuturor. Chiar dacă nu vom câştiga, având în vedere concurenţa, adică Horia Moculescu sau Cristian Faur, sunt convins că piesa va fi un hit", este optimist Alin, care aproape că s-a mutat în studio de când a primit vestea.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite