Operatorul de salubritate din Sinaia, pedepsit de autorităţile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Sinaia, autorităţile locale iau măsuri împotriva celor care se ocupă de salubritat. Numeroşi locuitori ai  staţiunii montane au reclamat la Primărie faptul că preţul aferent ridicării şi transportului gunoiului de către firma de salubritate SC Montsin Grup SA este exagerat de mare, şi asta în lipsa unor dovezi a ridicării cantitaţii declarate de deşeuri nemenajere.

În timp ce la Ploieşti autorităţile locale par să nu bage în seamă prea mult problemele semnalate de locuitori, cu privire la activitatea operatorului de salubritate, la Sinaia, situaţia este cu totul alta. Potrivit ziarulprahova.ro, în staţiunea montană, consilierii locali au luat deja măsuri în priviţa verificării modului în care SC Montsin Grup SA îşi face datoria la ridicarea gunoiului menajer.

Astfel, în cadrul ultimei sedinţe a Consiliului Local Sinaia, a fost completată o dispoziţie anterioara care prevedea modalitatea de colaborare între beneficiarii serviciului de salubrizare - populaţia şi institutiile publice sinaiene - şi operatorul local. Potrivit aceleiaşi surse, aprobarea plăţii aferente colectarii si transportului deşeurilor nemenajere de lângă platformele de colectare către operatorul de salubrizare se va realiza, direct, de către asociaţiile de proprietari sau de locatari arondate acestor platforme. Aleşii locali au mai stabilit ca aceste cheltuieli să fie decontate abia după ce reprezentanţii asociaţiilor de proprietari vor semna bonurile de confirmare a cantităţilor ridicate de la rampele de gunoi ale blocurilor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite