UPDATE O angajată a Casei de Asigurări de Sănătate Prahova a încasat un pumn de la un contribuabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima lui Ion Stoica a depus reclamaţie la poliţie împotriva acestuia
Victima lui Ion Stoica a depus reclamaţie la poliţie împotriva acestuia

Secretara de la Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a fost bătută, ieri, de un ploieştean nemulţumit că angajaţii instituţiei au protestat în loc să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu. Femeia nu a participat la grevă.

Situaţie fără precedent în Prahova.O angajată model a Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Prahova a fost bătută de un pensionar nemulţumit că salariaţii instituţiei au protestat în loc să-şi facă treaba.

Rozica Andrei nu a participat la greva spotană organizată de câţiva colegi de-ai săi, preferând să-şi continue munca la birou. Ieri, la orele prânzului, aceasta a primit vizita neanunţată a unei pensionar pe caz de boală care a vrut să depună o reclamaţie împotriva medicului său de familie.

Ion Stoica era suparat foc că a fost pus să aştepte timp de aproape două ore, în faţa instituţiei pânla încheierea protestului. Înfuriat că secretara nu-l poate ajuta pe loc în problema sa, şi că a fost pus să depună în scris sesizarea, bărbatul de peste 50 de ani a devenit agresiv. Întâi i-a adresat cuvinte urâte, dar pentru că angajata CAS nu a reacţionat, ploieşteanul a sărit direct la bătaie. Secretara a primit un pumn în piept.

„Colega noastră a fost în stare de şoc. Nici nu a avut puterea să dea un telefon la pază, ca să ceară ajutor.  Norocul ei a fost că la scurt timp după producerea incidentului a intrat în birou un alt salariat care l-a reţinut pe bărbat. A chemat poliţia, care l-a ridicat", a declarat Cătălin Tudorache, purtător de cuvânt în cadrul CAS Prahova. Rozica Andrei are 50 de ani şi este printre cei mai vechi angajaţi ai instituţiei. Ea a depus deja plângere împotriva individului bătăuş. Poliţia continuă cercetările.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite