Ploieşti : Sinaia a intrat în curăţenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până pe 29 aprilie, la Sinaia, are loc cea de-a şasea ediţie a campaniei de curăţenie de primăvară "Verde Crud 2010".  

Mesajul acestei campanii este  "Să păstrezi curăţenia nu te costă nimic, când faci mizerie ne costă pe toţi", iar scopul este acela de a mobiliza toţi sinăienii pentru curăţenia curţilor, a zonelor din jurul blocurilor şi colectarea deşeurilor biodegradabile.

Anul acesta, campania de curăţenie a oraşului se va desfăşura pe cartiere. Zilnic, conform planificării, între orele 08.00-18.00 se vor colecta deşeurile, iar salubrizarea fiecărui cartier se va face între 17.00-18.00.

"Vreau ca toţi sinăienii să se implice în această campanie pentru ca oraşul să arate mult mai curat şi pentru că facem curăţenie în primul rând pentru noi toţi. Copiii de la grădiniţe au dat încă o dată exemplu celor mari, au fost primii care s-au mobilizat.

Au făcut desene special pentru "Verde Crud" pe teme ecologice, care ne-au inspirat în realizarea afişului campaniei", a declarat primarul Vlad Oprea. La finalul campaniei, cei mai harnici gospodari vor fi premiaţi şi va fi amenajat un "Parc al Sinăienilor" unde fiecare va putea planta o floare sau un pom.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite