Ploieşti: Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi pe Valea Prahovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul pe DN1, spre staţiunile montane, a început să se îngreuneze
Traficul pe DN1, spre staţiunile montane, a început să se îngreuneze

Traficul rutier pe Valea Prahovei devine din ce în ce mai aglomerat. Angajaţii Poliţiei Rutiere asigură fluidizarea circulaţiei în zonele cele mai importante din Comarnic, Buşteni, Sinaia şi din Azuga.

Pe Valea Prahovei sunt aşteptaţi de Crăciun  peste 35.000 de turişti. „Avem în Comarnic trei agenţi care dirijează traficul la două treceri de pietoni şi o intersecţie.La Sinaia sunt poliţişti la cele două intersecţii mari de la intrarea şi de la ieşirea din staţiune, iar la Buşteni sunt în total cinci puncte în care există lucrători ai Poliţiei. La Azuga traficul este asigurat cu personal, într-un singur punct. Carosabilul este curăţat şi pe alocuri chiar uscat", a explicat comisar şef Ştefan Crivăţ, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Prahova.

Poliţiştii rutieri se aşteaptă ca, în timpul acestei zile, traficul pe DN1, spre staţiunile montane, să se desfăşoare cu dificultate, în intervalul orar 13-19.

„Vineri, 25 decembrie credem că vor urca la munte mai puţine maşini decât cu o zi în urmă, însă, aglomeraţia se va forma din nou pe 26 şi 27 decembrie când sunt aşteptaţi un număr foarte mare de turişti pe Valea Prahovei, mai ales că e şi sfârşit de săptămână" a mai spus comisar şef Ştefan Crivăţ, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Prahova.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite