Ploieşti: Weekend incendiar în Prahova. Patru case au fost cuprinse de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Pompierii au avut mult de lucru în acest weekend. Două case din Ploieşti, una din Boldeşti şi un imobil din Sinaia au fost cuprinse de flăcări, iar pagubele se ridică la  la valoarea de peste 7000 de lei.

12 februarie, ora 14:27

În comuna Brazi, sat Băteşti, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Au ars obiectele de mobilier şi materiale textile dintr-o cameră. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui aparat de gătit improvizat.

12 februarie, ora 16:11  

În localitatea Păuleşti - DJ 102, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială pentru a degaja un copac căzut pe partea carosabilă.

12 februarie, ora 18:21

În localitatea Sinaia, pe strada Calea Codrului,  echipajele de pompieri au intervenit cu utilaje specifice pentru a degaja opt copaci căzuţi pe partea carosabilă.

12 februarie, ora 21:29

În comuna Poseşti, sat Boldeşti, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. Au ars acoperişul casei construit din lemn şi tavanul din lemn al unei camere pe o suprafaţă de aproximativ patru metri pătraţi. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 150.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 700 lei. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

13 februarie, ora 03:32

În municipiul Ploieşti, strada Amurgului, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară. A ars acoperişul casei construit din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp. Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5000 lei.Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum deteriorat.

13 februarie, ora 18:43

În municipiul Ploieşti, strada Apelor, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Au ars compartimentul motor, tapiţeria şi canapelele în proporţie de 80%. Incendiul a izbucnit din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.Nu s-au înregistrat victime.

13 februarie, 21:39

În municipiul Ploieşti, strada Prigoriei, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Au ars anexa pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp şi 1000 kg de fân. Nu s-au înregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit în 43 cazuri de urgenţă medicală.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite