Ploieşti: Vom avea un Crăciun ploios

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploile se vor instala la Ploieşti, mâine Foto: arhivă
Ploile se vor instala la Ploieşti, mâine Foto: arhivă

Dacă pentru azi meteorologii au anunţat o vreme frumoasă cu soare şi nori trecători, mâine va ploua, iar în zilele următoare vom avea parte de temperaturi foarte mici, lapoviţă, ninsoare şi viscol.

Meteorologii spun că vremea se va menţine astăzi frumoasă, cu cer însorit şi nori trecători. Temperatura maximă a zilei este de 10 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă este de 2 grade.

Mâine, în prima zi de Crăciun, vom avea parte de ploi şi un cer noros în cea mai mare parte a zilei. 3 grade Celsius este valoarea temperaturii minime de mâine, în timp ce maxima este de 10 grade.

Din 26 decembrie, vremea se va răci simţitor, iar cerul va fi mai mult noros. Temperaturile din termometre nu vor urca mai mult de 8 grade Celsius, dar nici nu vor fi mai mici de un grad.

Vin ninsorile

În cea de-a treia zi de Crăciun, adică 27 decembrie,  temperaturile minime sunt de 0 grade Celsius şi cele maxime de 2 grade. Metorologii anunţă pentru acestă zi un cer mai mult noros şi viscol.

În perioada 28-30 decembrie vom avea parte, potrivit  site-ului meteo.ro, de lapoviţă, ninsoare,  zile cu cer mohorât şi temperaturi maxime de 1 grad Celsius, potrivit .

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite