Ploieşti: Veolia a sistat ridicarea pubelelor de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai multe discuţii în contradictoriu avute în ultima perioadă, reprezentanţii Veolia şi cei ai Rosal au ajuns la un acord privind situaţia containerelor de deşeuri din Ploieşti.

Deşi fostul operator de salubritate începuse ridicarea containerelor încă de săptămâna trecută, de astăzi, s-a hotărât sistarea acestei acţiuni. „Am ajuns la un acord cu operatorul de salubritate Rosal, în urma căruia îi vom închiria pubelele noastre. Am acceptat acest lucru la insistenţele primarului şi în interesul cetăţeanului pentru că reprezentanţii Rosal au spus că nu au nici capacitatea şi nici banii necesari pentru a cumpăra pubele noi”, ne-a declarat Cornel Vicol, purtător de cuvânt al firmei Veolia.

În privinţa preţului care va fi plătit pe lună de către Rosal, acesta a precizat: „Se va face un calcul cât ar fi costat cumpărarea pubelelor pentru tot oraşul, iar din preţul acesta noi cerem 1%”. În ceea ce priveşte containerele deja ridicate, acestea ar putea fi aduse înapoi de către Rosal.


Primarul Andrei Volosevici îi asigură pe ploieşteni că nu vor fi nevoiţi să plătească niciun ban pentru închirierea pubelelor: „Aşa cum am mai spus, cetăţenii nu vor avea de suferit în niciun fel, preţul pentru colectarea deşeurilor rămânând neschimbat”.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite