Ploieşti: Vedetă la “Schimb de mame”, suspect în cazul odioasei crime din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul se află în arestul Poliţiei
Bărbatul se află în arestul Poliţiei

Poliţiştii au reţinut în cursul zilei de sâmbătă un prahovean din localitatea Ciorani, suspectat ca ar fi ucis o batrână, în vârsta de 77 de ani, în apartamentul ei din Bucureşti, într-un bloc situat pe Şoseaua Ştefan cel Mare, după care a fugit cu mai multe bijuterii şi bani.

În ziua de 18 februarie, poliţiştii bucureşteni au descoperit  cadavrul unei bătrâne într-un apartament pe Şoseaua Ştefan cel Mare.  În urma cercetărilor a fost indentificat suspectul în acest caz.  Este vorba despre Augustin Chivu, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în localitatea prahoveană Ciorani, care a fost reţinut pe 20 februarie.

Potrivit unor surse, bărbatul lucrase la reabilitarea termică a blocului în care locuia bătrâna şi o ajutase pe aceasta să-şi zugrăvească apartamentul. Augustin observase în casa femeii mai multe bijuterii din aur şi a revenit cu intenţia de a le fura. În seara crimei, a sunat la uşa pensionarei, a lovit-o în cap cu o veioză aflată lângă uşă şi a fugit cu mai multe bunuri. Prahoveanul a fost prins în momentul în care încerca să amaneteze bijuteriile.

"Nu ne aşteptam la aşa ceva din partea lui. Părea un băiat liniştit, avea un copil şi o soţie de care avea grijă. Este vedetă în Ciorani, după ce a apărut la emisiunea "Schimb de mame". Ştim că a mai fost condamnat pentru furt, dar părea că s-a cuminţit. Suntem şocaţi", a spus Mioara D., o vecină de-a suspectului din Ciorani.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite