Ploieşti: Valentin Dinu a cântat la MTV piesa “Ochii tăi” a lui Holograf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Dinu, ploieşteanul finalist de la "Românii au talent" a cântat în premieră, live la emisiunea LOL, piesa celor de la Holograf "Ochii tăi".

El a povestit celor doi prezentatori ai emisiunii de la MTV, Greeg şi Onuc ce a însemnat pentru el participarea la show-ul de la ProTv, dar şi cum s-a schimbat viaţa lui după această experienţă.

Valentin a spus că şi părinţii lui sunt implicaţi în domeniul muzical, dar că până acum, el nu a fost suficient de motivat să dea la Conservator şi să intre în acest domeniu, dar că după participarea de la Românii au Talent s-a razgândit şi abia aşteaptă să lanseze primul său album.

Citiţi aici ce cotă avea Valentin Dinu la „Românii au talent

Întrebat cu cine şi-ar dori o colaborare, Valentin a spus că abia aşteaptă să lucreze în primul rând cu Andra pentru albumul său, şi mai apoi ar mai colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artiştii străini, ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, acesta din urma fiind unul dintre artiştii care l-au influenţat foarte mult.

La final, Valentin Dinu le-a dăruit fanilor emisiunii LOL ceasul său norocos, cel pe care l-a purtat până în finala emisiunii de la ProTv, "Românii au talent".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite