Ploieşti: Urlaţi a devenit oraşul celor mai odioase crime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alte doua crime s-au petrecut, zilele trecute, in aceeasi localitate
Alte doua crime s-au petrecut, zilele trecute, in aceeasi localitate

Seria crimelor din Urlaţi - Prahova continuă.  Un bărbat de 52 de ani a ucis în bătaie o bătrână octogenară, pe care soţia lui o găzduia din milă.

După ce, în urmă cu două zile, poliţiştii prahovveni îl reţineau pe autorul unui dublu asasinat, ieri, acestia au arestat un alt localnic din Urlaţi acuzat de omor. Ucigaşul era atât de beat încât,  după ce a omorât-o pe femeia de 80 de ani, a mers liniştit la culcare în camera alăturată.

A murit înecată cu propriul sânge

Elisabeta Iacomir locuia pe stradă de câţiva ani, după ce fiul ei o alungase din casă. Dormea pe unde apuca şi trăia din mila oamenilor.

Tot de milă a cules-o de pe drumuri şi Petra Barbu. Femeia de 57 de ani s-a gîndit că o ajută aşa pe bătrână, oferindu-i un acoperiş deasupra capului şi o masă caldă. Nici prin cap nu i-a trecut că gestul ei îi va aduce o sfârşit tragic Elisabetei.

Şfefan Barbu a început scandalul în momentul în care nevasta a venit acasă cu bătrâna fără adăpost. Nici nu a vrut să audă că trebuie să aibă grijă de femeia de pe stradă.

„După ce s-au certat din cauza faptui că soţia vroia să-i ofere găzduire bătrânei de 80 de ani, agresorul şi cele două femei au consumat împreună o sticlă de ţuică. Bărbatul a început din senin să o lovească pe bătrână cu pumnii şi cu picioarele provocându-i multiple leziuni interne. Practic, femeia a decedat în urma hemoragiei interne, înecându-se cu propriul sânge", a declarat procurorul Daniel Ghiţă, din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Prahova.

Mai multe informaţii despre ultima crimă din Urlaţi aflaţi, mâine, în ediţia de Ploieşti a cotidianului "Adevărul de Seară".

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite