Ploieşti: Update - Un medic ortoped din Ploieşti a fost prins cu mită de la un pacient

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Levodeanschi, un doctor de la secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti a fost prins în flagrant, ieri, în timp ce primea mită de la un bolnav.

Oamenii legii au fost sesizaţi de către un pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti că un medic ortoped care l-a tratat i-a cerut suma de 200 de euro pentru a-l opera. Ieri, fiul bolnavului s-a prezentat la unitatea spitalicească având asupra sa bani marcaţi.

După ce i-a primit medicul a fost ridicat  de procurori şi dus la audieri împreună cu un asistent medical, care, se pare, că ar fi implicat şi el în scandal. "Anchetatorii au cerut fişele postului pentru cei doi colegi  implicaţi în acest caz. Nu ştiu ce măsuri va lua conducerea spitalului, ştiu doar că anchetatorii le-au dat drumul după audieri", a spus dr. Andrei Ilinca, purtător de cuvânt la cea mai importantă unitate spitalicească din Prahova.

Surse din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti îl indică pe Vladimir Levodeanschi ca fiind doctorul  acuzat de procurori că a primit mită de la un bolnav şi pe Daniel Alexe -asistentul medical. În cazul primului dintre ei, procurorii au dispus, interdicţia de a părăsi ţara.

"A fost agitaţie mare în spital. Anchetatorii i-au săltat pe cei doi, dar a văzut lumea, pacienţii care erau pe holuri. Ne-am cam speriat toţi de cele întâmplate. Acum, cine ştie care este adevărul în toată povestea asta", a spus o asistentă medicală care a vrut să-şi păstreze anonimatul de teama că ar putea avea de suferit la locul de muncă.

Cine este cel acuzat că a primit mită

Medicul Vladimir Levodeanschi are 45 de ani şi din 2006 este ortoped la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Înainte a mai lucrat la o unitate spitalicească din Făgăraş. Este originar din Republica Moldova.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite