Ploieşti: Update - Incendiul de la depozitul de produse petroliere a fost provocat un tablou electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seară de foc pentru pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino" Prahova, chemaţi aseară să stingă focul izbucnit la un depozit de produse petroliere din satul Inoteşti, comuna Colceag.

Aceştia au fost alertaţi la 19.30 de către localnici, iar şapte autospeciale au ajuns de urgenţă la focar pentru a stinge focul, dar mai ales pentru a răci două  rezervoare de ţiţei aflate în depozit şi care erau în pericol să explodeze.

Din fericire, incendiul a fost izolat şi stins în aproximativ o oră, înainte să se producă o tragedie şi nici nu au fost înregistrate victime umane, mai ales că cea mai apropiată clădire este o haltă CFR aflată la peste 100 de metri. „Cauza cea mai probabilă este tabloul electric de distribuţie care a fost supraîncărcat sau nu a fost izolat corespunzător", ne-a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

În incendiu au ars casa de pompe de produse petroliere, de o suprafaţă de aproximativ 40 mp şi câteva zeci de litri de produs petrolier.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite