Ploieşti: Update: Circulaţia pe DN 72, Ploieşti-Târgovişte, este complet blocată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte arată înfiorător - imagine arhivă ADS Ploieşti
Ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte arată înfiorător - imagine arhivă ADS Ploieşti

Şoferii care circulă dinspre Ploieşti către Târgovişte, pe DN 72, sunt dirijaţi pe rute ocolitoare. De azi-dimineaţă, la ieşirea din municipiu către Parcul Industrial Ploieşti se desfăşoară lucrări de reabilitare a carosabilului pe o porţiune de aproximativ 350 de metri, drumul fiind plin de cratere.

Potrivit Mediafax, lucrările de reabilitare sunt executate de trei firme care au contracte pentru repararea drumurilor în Ploieşti şi a drumurilor judeţene din Prahova şi nu încasează niciun ban pentru această lucrare.

Tronsonul de drum pe care au început lucrările de reabilitare şi care este singura cale de acces între Ploieşti şi Parcul Industrial Ploieşti, unde îşi au sediul mai multe firme foarte mari, era unul extrem de accidentat, şoferii fiind nevoiţi să circule în acea zonă cu cel mult cinci kilometri pe oră.

În fiecare dimineaţă, la ieşirea din Ploieşti către Târgovişte se formau coloane de maşini pe câţiva kilometri din cauza vitezei reduse cu care şoferii erau nevoiţi să circule pe acest tronson.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite