Ploieşti: Unde puteţi mânca o pizza bună în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promoţii, Happy Hour şi multe altele oferte la pizzeriile din oraş.

Pizza, paste şi preparate diverse din bucătăria italiană sunt oferite ploieştenilor în restaurantele cu specific.

La Pizzeria Angelo, bucătarii pot prepara nu mai puţin de 25 de tipuri de pizza, ale căror preţuri variază între 12 şi 21 de lei. Pentru clienţii localului, există chiar şi o ofertă promoţională. Astfel, dacă veţi comanda o pizza mare, indiferent de sortimentul dorit, veţi primi din partea casei o bere la draft, iar la 3 pizza mari, veţi primi încă una, de mici dimensiuni.

În fiecare zi de duminică şi marţi, la Pizzeria Da Vinci este Happy Hour. Asta înseamnă că ploieştenii pot comanda o pizza Da Vinci la preţul de 10 lei. Cea mai ieftină pizza la Da Vinci este Foccacia, la preţul de 4,5 lei şi cea mai scumpă este Parma E Gorgonzola, la 23 de lei. Între orele 10.00 şi 20.00, reprezentanţii restaurantlui oferă şi livrări la domiciliu.

Pe lângă pizza, bucătarii pot oferi însă şi paste gătite după reţete italiene. La Jinx, de exemplu, aceste sortimente de mâncare conţin ingrediente diverse, cum ar fi pui, mozzarela, ciuperci, sosuri şi altele. Preţurile lor variază între 12,99 lei şi 17,99 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite