Ploieşti: Un taximetrist a ajuns la psihiatrie, după ce i-a agresat pe poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Aseară, în jurul orei 19.40, a avut loc un incident între un taximetrist de la firma Eurotaxi şi un echipaj mobil din cadrul instituţiei.

Incidentul a izbucnit de la faptul că, deşi staţia de taxi din zona Lămâiţa a fost desfiinţată, conducătorul auto continua să staţioneze şi să aştepte clienţii. Agenţii  din cadrul echipajului auto i-au solicitat şoferului de taxi să părăsească zona şi să se îndrepte către o staţie autorizată, însă acesta a refuzat, neacceptând să se legitimeze şi având o atitudine recalcitrantă.

Poliţiştii au folosit spray-ul lacrimogen

Agenţii Poliţiei Comunitare Ploieşti au solicitat sprijinul lucrătorilor Secţiei 3 Poliţie Vest, iar  împreună cu aceştia l-au imobilizat pe şoferul de taxi şi l-au condus pe acesta la sediul Secţiei 3 Poliţie. Pentru calmarea conducătorului auto aflat într-o extremă stare de agitaţie, agenţii au fost nevoiţi să folosească spray-ul iritant lacrimogen. Incidentul a continuat şi în interiorul secţiei de poliţie, unde taximetristul a răsturnat un birou şi a adresat injurii agenţilor, motiv pentru care lucrătorii Secţiei 3 Poliţie au fost nevoiţi să solicite un echipaj al Serviciului de Ambulanţă care a transportat persoana la Spitalul Judeţean de Urgenţă, secţia Psihiatrie.
Pe strada Bună Vestire s-au deplasat în sprijinul taximetristului mai mulţi reprezentanţi ai firmei de taxi care susţineau că acesta a fost agresat de agenţii Poliţiei Comunitare.

Reprezentanţii Poliţiei Comunitare spun că agenţii au acţionat în deplină concordanţă cu atribuţiile conferite de lege, nu au făcut abuz de forţă  şi au fost nevoiţi să folosească echipamentul din dotare deoarece situaţia conflictuală impunea acest lucru.

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite