Ploieşti: Un stagiu de pregătire reuşit pentru Asesoft la Izvorani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft s-a pregătit 8 zile în Complexul Olimpic "Sidney" de la Izvorani. Campionii au avut programate câte două ședințe de antrenament în fiecare zi, la 9:30 şi 18:30, prima dintre ele fiind condusă de preparatorul fizic Ronald Anzur.

Dis-de-dimineata, alb-albaștrii au lucrat pe pista stadionului și au executat exerciții de încălzire, urmate de un ușor streching de-a lungul terenului. Alergarea de rezistența, precum și cea de viteză, au fost nelipsite din cadrul antrenamentului, jucătorii împărțindu-se pe grupe în urma testelor la care au fost supuşi iniţial de către Anzur.

Americanii Doneal Mack și Jason Westrol au fost doi dintre cei mai conștiincioși componenți ai lotului, chiar și atunci când a venit vorba de sala de forța din incinta Sălii Polivante a bazei olimpice. Aceștia s-au adaptat rapid la rigorile impuse de Arnautovic, care așteaptă cu nerăbdare sosirea la antrenamente a unui alt baschetbalist de peste Ocean.

Christopher Jackson a fost învoit câteva zile pentru a-și putea rezolva anumite probleme de ordin familial, și va ajunge duminică (azi), în Ploiești. Legiunea străinilor va fi completată prin aducerea a încă unei extreme sau a unui pivot, luându-se în calcul şi o reînţelegere cu sârbul Nikola Ilic.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite