Ploieşti: Un şofer turmentat a făcut un scandal de pomină la Spitalul din Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soferul scandalagiu s-a ales cu dosar penal
Soferul scandalagiu s-a ales cu dosar penal

Un şofer beat s-a dat în spectacol, astă noapte, la secţia de urgenţe a Spitalului din Sinaia, după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN1, şi a refuzat să i se recolteze probe de sânge. Mai mult, la vederea camerelor video bărbatul a devenit violent şi a atacat o echipă de filmare, lovindu-l pe unul dintre cameramani.

Totul a pornit după ce bărbatul de 23 de ani a plecat ,la miezul nopţii, de la un restaurant din localitate. S-a urcat la volanul autoturismului său marca Dodge şi a demarat în trombă. După nici un kilometru parcurs în mare viteză, şoferul a pierdut controlul volanului, maşina răsturnându-se în afara carosabilului.

Tânărul a avut noroc, alegându-se doar cu o rană superficială la cap. Din autoturismul de lux s-a ales praful. După ce s-a gândit că firma de asigurări nu-l va despăgubi dacă poliţistii stabilesc că a băut, şoferul scandalagiu nu le-a lasat pe asistentele de la spitalul dinSinaia să se atingă de el.

Nervos şi incomodat de întrebări a hotărât să se răzbune pe jurnalişti, luându-i la bătaie. Oamenii legii au fost nevoiţi să cheme ajutoare pentru a-l potoli pe conducătorul auto turmentat. Se pare că nu e pentru prima dată când acesta este prins băut la volan. Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi vor face dosar penal pentru refuzul recoltării probelor biologice.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite