Ploieşti: Un mort şi şase răniţi într-un grav accident rutier, pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist a murit, luni noapte, iar alte două persoane au ajuns la spital, în urma producerii unui grav accident rutier pe DN1, în localitatea prahoveană Comarnic.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, şef adjunct la postul de poliţie din Buşteni, se deplasa spre serviciu cu maşina personală. A încercat să depăşească un autoturism, însă, din cauza carosabilului umed, a derapart şi a lovit frontal un microbuz cu 16 pasageri, care circula de la Braşov spre Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe din Ploieşti, Câmpina şi din Sinaia, trei maşini de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi echipaje de poliţie.

"Au fost şase răniţi. Patru dintre ei au fost consultaţi pe loc, iar ceilalţi doi au fost transportaţi la Spitalul din Sinaia pentru îngrijiri medicale", a declarat medicul Daniel Nicolae, directorul Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Poliţistul decedat în urma producerii accidentului era una dintre persoanele care participaseră, cu o zi în urmă, la filtrele organizate în Buşteni pentru identificarea urmăriţilor în cazul armelor de la Ciorogârla.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite